Beleef het ware verhaal over vier jongens die een wereldwijde popsensatie werden en voor altijd de muziekgeschiedenis veranderden: de Jersey Boys oftewel Frankie Valli & The Four Seasons. Je geniet nu van een complete avond uit, waarbij 30 hitclassics die iedereen kent het hart een sprongetje laten maken. Denk hierbij aan: ‘Beggin’, ‘December 1963 (Oh, What a Night)’ , ‘Sherry’ en ‘Can’t take my eyes off you’ in de originele Engelse versie. Het perfecte avondje uit voor muziekliefhebbers!

Travelbird bied je nu de kans om tegen een super prijs deze musical te bekijken. Normaal kosten de kaartjes €69 maar via Travelbird maar €34,95 voor de voorstellingen in april! Dit is een geweldige kans om tegen een betaalbare prijs een top musical te bekijken. Perfect voor een avondje uit of als cadeau!

Boeken doe je alleen vandaag dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!!

5131705

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

jerseyboys

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)