Iedereen kent ze wel… Asterix en Obelix, de stripfiguurtjes van Goscinny en Uderzo. Maar wist je dat deze twee helden hun eigen themapark hebben in Frankrijk? Op maar 4 uurtjes rijden vanuit Utrecht ligt dit geweldige attractiepark!

Eenmaal binnen wil je niet meer terug, want bij de ingang val je al voor de charmante karakters uit de stripverhalen. Je waant je in het oude Gallië, het Romeinse Rijk en op zee, terwijl je zelf de superheld uithangt. Vergeet door alle indrukken zeker niet de ritjes in de vele attracties, want deze zijn echt uniek. Daarnaast zijn er het hele jaar door verschillende spectaculaire shows, die je onder andere mee terug nemen naar een echte Romeinse Arena. En daarnaast is 2014 een bijzonder jaar. Het park viert namelijk haar 25e verjaardag!

Op de website van Travelbird boek je een geweldige deal naar dit park. Natuurlijk hoef je niet gelijk weer terug naar Nederland want er zijn ook 2 overnachtingen inclusief waarbij je in een goed hotel zult overnachten inclusief ontbijt! Dat samen met 1 hele dag toegang tot het park voor maar €79!

Artikelbild_Freizeitpark_Riesen_Rad

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Astrix park

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)