Ik heb een goede deal gevonden voor een vakantie in Portugal! Voor slechts €217 zit je in december 8 dagen lang in Vila Praia de Ancora, in Noord-Portugal. Dit is inclusief vlucht en verblijf in een uitstekend hotel: Hotel Meira!

Europe_portugal_azores_005

Tijdens deze vakantie ga je naar het noorden van Portugal, naar het mooie Vila Praia de Âncora. Het ligt in de omgeving Costa Verde, met een vruchtbare grond en zachte winters. In de omgeving vind je veel bezienswaardigheden, zoals Romaanse kerken, de stad Braga, het kasteel van Guimarães of ga naar het nationale park da Peneda-Gerês.

Je verblijft hotel Meira, wat goed aanschreven staat. Op Tripadvisor krijgt het hotel een certificaat van uitmuntendheid en vier van de vijf sterren op basis van 181 beoordelingen. Je vliegt op 5 of 6 december vanaf Amsterdam.

Ga jij in december 8 dagen naar Portugal? Boek dan nu!

Boek de deal! Bekijk deze deal

portugal

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)