Ik heb zojuist een geweldige luxe citytrip voor je gevonden. Ik neem je voor 3 dagen mee naar Praag waar je 3 dagen zult zijn met verblijf in een top 5 sterren hotel inclusief een heerlijk ontbijtbuffet en gratis wifi voor maar €149 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) Je kunt deze citytrip boeken op de website van Expedia.

Vliegen doe je met Transavia vanuit Eindhoven op 9 april en na aankomst raad ik je aan om een taxi te nemen naar het centrum van de stad. Je verblijft in het 5 sterren en met 75% beoordeeld: President Hotel Praag. Een heerlijk luxe hotel waar je in een deluxe kamer zult verblijven inclusief een heerlijk ontbijtbuffet en toegang tot gratis wifi.
Het hotel heeft een casino, restaurant en een healthclub zodat je een heerlijke tijd zult hebben in het hotel. Ook is het super centraal gelegen in het centrum van de stad zodat je heel erg makkelijk de stad kunt verkennen.

Praag is een geweldige stad om te verkennen en voor deze prijs van maar €149 raad ik je aan gelijk te boeken aangezien heel snel weer weg zal zijn.

Artikelbild_Prag_neu

Hier ga je naar deze Praag deal
Bekijk deze deal

Prague deal

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)