Trek 15 dagen lang door het oogverblindende natuurlandschap van Oost-Canada met een camper! Begin in Toronto en rij langs bekende steden zoals Montreal, Quebec en Ottowa en langs adembenemende landschappen en vergeet natuurlijk de Niagara Falls niet!

NorthAmerica_Canada_NiagaraFalls_001

Verken het oosten van Canada met de prachtige steden zoals Toronto, Montreal, Quebec en Ottowa! Natuurlijk rij je ook door de ongeëvenaarde noordelijke wildernis en bezoek je verschillende nationale parken zoals het Thousand Islands National Park. In Ottowa kun je een bezoek brengen aan allerlei musea en de Canadese cultuur leren kennen. Natuurlijk is het een must om de Niagara Falls te bekijken!

Je vliegt vanaf Amsterdam naar Toronto. De vluchten zitten bij de prijs inbegrepen. Het type camper waar je mee reist in een C30 van Cruise Canada, met ruimte voor 5 personen. Er zit een kilometerpakket van 2000 km bij en de standaard inventaris en een camperinventaris.

8-10Canada6

Ga jij op deze bijzondere camperreis? Boek dan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

canada

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)