De motor ronkt, de kuipstoel vormt om je lichaam. Het zonlicht weerkaatst op de chromen kooiconstructie en je handen hebben het trillende stuur stevig vast. Tijd om deze paardenkrachten te bedwingen, trap het gaspedaal in en binnen enkele seconden vlieg je met 200 km/u over het gladde asfalt. Zo voelt het dus, om een echte coureur te zijn!

Schuilt er een snelheidsduivel in jou? Of heb je altijd al eens willen weten hoe het asfalt van Zandvoort aanvoelt? Dan mag je deze unieke kans niet missen om zelf je racekunsten te showen op het circuit! Met dit arrangement komen dromen uit. De ontvangst vindt plaats met een goede kop koffie / thee in de pitbox om het eerste gevoel met het circuit al op te wekken. Je krijgt een uitgebreide ‘briefing’ over de racebaan, de auto en wat je tijdens het racen kan verwachten. Dan is het tijd om plaats te nemen in de kuipstoel. Je rijdt eerst drie rondes mee als co-piloot om alle tips en tricks van het parcour te weten te komen. Daarna wisselen jij en de instructeur van plaats en is het gaspedaal en de volledige controle 3 rondes lang van jou! Welke rondetijden weet jij neer te zetten?

Op Travelbird boek je nu deze geweldige ervaring voor maar €85,00 per persoon. Kijk snel want boeken doe je alleen vandaag!

Artikelbild_Mietwagen_Auto_Innenansicht

Hier ga je naar deze geweldige deal Bekijk deze deal

BMW

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)