Eerder deze week hadden we al een geweldige deal naar Ras Al Khaimah, het emiraat op een uurtje rijden vanaf Dubai. Toen zat je in een geweldig 4 sterren Hilton hotel .. maar waarom 4 sterren als je er ook 5 sterren van kunt maken? Zo heb ik op de webste van Travel24 een geweldige 5 sterren aanbieding gevonden:

Met vertrek op 6 mei vanuit Düsseldorf vlieg je met Emirates naar Dubai. Vanuit daar ga je per transfer naar het 5 sterren en met een 7,4 beoordeeld: Hilton Al Hamra Beach and Golf resort.  Het resort ligt lekker direct aan het strand en heeft natuurlijk ook een heerlijk zwembad. Tegen betaling is er ook een shuttle naar Dubai en er zijn verschillende restaurants en bars waar je uit kunt kiezen om lekker te eten en drinken. Je slaapt hier trouwens op basis van logies en ontbijt.. en voor de prijs van maar €375 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) heb je hier een super de luxe 5 sterren resort vakantie!

Recreation area of luxury hotel and swimming pool, Ras Al Khaima

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

ras al khaimah

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)