Als jij echt toe bent aan een super de luxe vakantie, zon zee en warmte, dan is de Verenigde Arabische Emiraten een hele goede optie! Deze keer gaan we niet naar Dubai maar doen we eens een keer wat anders: We gaan naar Ras Al Khaimah! 😀 Een 6-daagse vakantie inclusief vluchten, transfer en verblijf in een 5-sterrenresort aan zee met ontbijt nu voor maar €591!

Je vertrekt op woensdag 3 juni 2015 vanuit Keulen met de KLM richting Dubai. Met de NS International kom je zorgeloos in Keulen aan. Bij aankomst op de luchthaven in Dubai staat de (inbegrepen) transfer klaar die je met een uurtje naar het met een 3,5 (uit 5) beoordeelde Al Hamra Village Golf Resort brengt in Ras al Khaimah, waar je zult verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit prachtige 5-sterrenresort  ligt aan zee en beschikt over o.a. een zwembad en je kunt gebruik maken van alle faciliteiten van zuster hotel Al Hamra Palace. Ga heerlijk genieten van alle luxe!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

shutterstock_155293439

Boek nu deze deal! Zo kom je makkelijk in Keulen!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-04-19 10.42.49

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)