Of je nou een roadtrip door de VS maakt, spullen van de IKEA haalt in Nederland, naar het strand gaat of naar Parijs rijdt, feit is dat je een goede auto nodig hebt! Er zijn genoeg autoverhuurbedrijven om er eentje te huren voor een zorgeloze vakantie of dagje uit maar hoe kies je nou eentje uit die goed bij je past? Het zijn er zóveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een hele goede optie is Sunny Cars wat niet alleen een positieve naam en zonnige uitstraling heeft maar zich ook onderscheid van de rest door letterlijk al je zorgen weg te nemen waardoor jij gewoon zoals het hoort kan genieten van je vakantie!

Er zijn al vele mensen je voorgegaan en iedereen huurde met een glimlach wat duidelijk te zien is in alle awards die Sunny Cars in ontvangst heeft mogen nemen. Afgelopen februari heeft dit bedrijf zelfs  ‘de Vakantie Award 2015’  op het ReisGala mogen ontvangen. Dit is een consumentenprijs waarvoor de beoordelingen op de website Opiness worden meegeteld. Daar haalt Sunny Cars een score van 8.8 op basis van 226 beoordelingen. Maar ook op andere sites zoals Trustpilot doet dit bedrijf het goed: een 8.3 op basis van 2575 beoordelingen. Niet verkeerd!

Makkelijk gekozen, denk ik zo! Wil jij de roadtrip van je leven maken? Boek dan snel bij Sunny Cars! 

RoadTrip

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Knipsel sunny

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)