Gezakt in prijs: Nu €110 pp goedkoper

Welkom in het land van de Inca’s, de tropische regenwouden, het enorme Titicacameer en Machu Picchu; Peru! Ontdek het Zuid-Amerikaanse land tijdens deze bijzondere rondreis, inclusief 14 of 18 nachten in diverse hotels, ontbijt, verschillende excursies, retourvlucht vanaf Amsterdam of Brussel en binnenlandse vlucht

Toe aan een volgende uitdaging? Pak je spullen in en vertrek naar Peru voor een ware beleving tijdens deze individuele rondreis! Maar psst: je hoeft niet zelf te rijden, want chauffeurs brengen je van a naar b. Vaar over het beroemde Titicacameer, dat het hoogst gelegen ter wereld is, en dompel je onder in de mysterieuze cultuur van de Inca’s. Zo bezoek je de heilige vallei en natuurlijk Machu Picchu, een Inca-stad die dankzij haar ligging nooit ontdekt werd door de Spanjaarden en daardoor geheel bewaard is gebleven. Wist je dat dit wereldwonder ook in de top 10 meest ultieme bezienswaardigheden ter wereld van Lonely Planet staat? Echte avonturiers kiezen ook nog voor een verlenging voor flora en fauna in de Amazone!

Lees hier hoe jouw planning eruit ziet.

13-01peru.PNG1

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Boek hier je rondreis Klik hier voor meer verre rondreizen

13-01peru

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)