Geweldig! Ik heb net op de website van Kras een geweldige deal gevonden! Ze bieden nu een AH-MAY-ZING 16-daagse rondreis in Zuid-Afrika aan voor een te gekke €1099! Let wel, je gaat 10 prachtige plaatsen verkennen, inclusief vlucht, verblijf op basis van logies en ontbijt, een Nederlandstalige reisgids en meer -je haalt hier alles uit! 😀

Tijdens deze rondreis ga je door 10 plaatsen, waaronder Johannesburg, Pretoria, Kruger National Park, Durban, Swaziland, Zululand en meer. Je brengt dan bezoekjes aan verschillende bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Church SquarePaul Kruger House, Matsamo Cultural Village en ‘bergkoninkrijkLesotho! Ik verklap niet alle details van de reis, het gehele programma kun je vinden op de website van Kras. Wat ik wel kan verklappen is dat je, hoe dan ook, een onvergetelijke tijd tegemoet zal gaan!

Tijdens de rondreis verblijf je in verschillende 3* en 4* hotels, in of bij de genoemde plaats, ontbijt inbegrepen. Als je van unieke en authentieke ervaringen houdt, kun je midden in het Kruger Park wilt overnachten door de 3-daagse kampeersafari bijboeken voor een meerprijs. Hoe leuk!

Op 22 maart vertrek je vanuit Amsterdam met Egyptair naar Johannesburg. Na aankomst staat de comfortabele touringcar voor je klaar voor een stadstoer door Johannesburg. Let the fun begin!

Wees in ieder geval snel met boeken, voordat iemand anders er met jouw rondreis vandoor gaat!

shutterstock_250414258

Boek nu deze fantastische rondreis! Meer rondreizen!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-02-19 10.19.54

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)