Schotland het land van de prachtige landschappen, historische kastelen en mysterieuze meren, ontdek het nu met deze autovakantie inclusief 3 daagse overtocht per cruise ferry en 3 daags verblijf in hotel met onbijt voor slechts €150!

Schotland is hét land om bij uitstek met je eigen auto te verkennen, dus dit is je kans! Je vertrekt op de eerste dag vanaf de haven IJmuiden waar je aan boord stapt van een van de cruise ferries van DFDS Seaways. Aan boord kom je zeker geen entertainment te kort, daarnaast kan je genieten in een van de restaurants en bars die aan boord te vinden zijn. ‘S avonds kan je een filmpje kijken in de bioscoop of een gokje wagen in het casino. De volgende ochtend om 9 uur kom je aan in Newcastle waar jou ontdekkingstocht door het ademenbenemende Schotland kan beginnen!

Je hebt de keuze uit verschillende data van februari t/m maart 2015. Je verblijft aan boord van de DFDS en eenmaal aangekomen op het vaste land verblijf je in het 2-sterren Winnock hotel op basis van logies en ontbijt.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

 Europe_Scotland_002

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)