Ben je op zoek naar een leuke avond uit en wil je daarna in een top hotel overnachten? Dan heb ik nu op de website van Travelbird een top deal voor je gevonden. Geniet van de waanzinnig goede show van Abba Gold, het Chinees Nationaal Circus of Simon & Garfunkel en overnacht ook nog eens in het luxe Novotel Den Haag voor maar €59,50 per persoon. (Op basis van een verblijf met 2 personen)

Van 18 april tot en met 21 april kun je kiezen uit de 3 bovenstaande shows en tickets in de 1e rang zijn inbegrepen. Slapen doe je in het geweldige 4 sterren Novotel Den Haag (8.7 beoordeeld) en in de ochtend geniet je natuurlijk ook van een heerlijk buffet.

Deze deal is perfect voor iedereen die een leuk uitje in Nederland zoekt en niet perse in de avond weer naar huis wil gaan. Beschikbaarheid is beperkt omdat de shows maar op een paar dagen zullen zijn. Dus wees snel en boek deze deal.

Artikelbild_Publikum

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Travelbird Novotel Den Haag

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)