Gratis kamer upgrade voor weekendje Antwerpen

4* hotel in hartje centrum!

  • Veel data mogelijk in augustus en september 2019
  • Boekingskosten €15
P.p. vanaf € 99,-
Hier boeken

Deel deze deal snel met je vriendinnen en ga een weekendje shoppen in Antwerpen! Voor maar €99 per persoon boek je een 3-daags hotelarrangement met gratis upgrade. Je verblijft in hartje Antwerpen, vlakbij de mooiste bezienswaardigheden en leukste winkels. En het ontbijt is natuurlijk ook inbegrepen!

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp

Het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp is dankzij haar fantastische ligging in het kloppende hart van Antwerpen de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip. Dit 4* hotel ligt pal achter het station – ideaal als je met de trein komt – en op korte loopafstand van de winkelstraat de Meir, de Antwerp Zoo en alle andere bezienswaardigheden van Antwerpen. Bij deze deal krijg je een upgrade naar ruimere kamer. Daarnaast is ook het uitgebreide ontbijt inbegrepen en mag je gebruikmaken van de late check-out op de dag van vertrek. Zet je wekker dus maar uit!

Weekendje Antwerpen

Na slechts een paar uurtjes in de trein of de auto sta je al in een van de leukste steden van Europa. Antwerpen is een paradijs voor shopaholics, fans van Belgische chocolade en biertjes en liefhebbers van kunst en cultuur. Shop ‘ till you drop in de Antwerpse winkelstraten, bezoek de bekende Diamantwijk of maak een ontspannen wandeling langs de Schelde. Genoeg te zien en te beleven in Antwerpen.

Grote Markt Antwerpen

screenshot van de deal

Screenshot deal