Vier oud en nieuw in Berlijn

Luid jij het nieuwe jaar in onder de Brandenburger Tor?

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Boekingskosten Geen!
  • Beoordeling 7.5
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 31.12.19 tot 01.01.20
P.p. vanaf € 85,-

Met dit hotelarrangement vier jij oud en nieuw in het bruisende Berlijn. Voor slechts €85 per persoon boek je een uitstekend hotel op de Kurfürstendamm in Berlijn. Drink jij straks een glaasje champagne onder de Brandenburger Tor?

Azimut Hotel Kurfuerstendamm Berlin

Je verblijft tijdens dit uitje in het Azimut Hotel Kurfuerstendamm Berlin in het centrum van de Duitse hoofdstad. Op slechts een paar meter lopen sta je midden in de winkelstraat de Kurfürstendamm en vele bezienswaardigheden.

Oud en nieuw Berlijn

Oud en nieuw in Berlijn

Een stedentrip naar Berlijn is altijd een goed idee, maar het nieuwe jaar inluiden in de hoofdstad van Duitsland maakt jouw stedentrip eentje om nooit te vergeten! Naast de mooiste feestjes, moet je zeker het vuurwerk boven de Brandenburger Tor aanschouwen. Zó spectaculair! Onder het kopje “Tips” lees je alles over oud en nieuw in Berlijn en andere toffe inspiratie om het jaar af te sluiten. Deze deal is exclusief vervoer, maar je kunt heel goedkoop naar Berlijn met de bus of internationale trein.

screenshot van de deal

Screenshot deal