Citytrip New York met hotel in Manhattan

Inclusief vluchten en hotel met dakterras!

Holidayguru tipt 17.01.20 tot 22.01.20
P.p. vanaf € 466,-

Een stedentrip New York is altijd een goed idee, of het nu je eerste of tiende keer is! Boek nu voor €466 een citytrip naar de Big Apple, inclusief vluchten en hotel in hartje Manhattan. Let op: om deze deal te boeken, dien je je eerst gratis aan te melden bij Voyage Privé. De deal verschijnt dan linksboven.

Pod 39

Nadat je een dag veel kilometers hebt gemaakt in New York, laat je je voeten rusten in je hotelkamer van Pod 39 in Midtown Manhattan. Dit hotel ligt echt in het hart van New York, vlakbij Grand Central Station en het Chrysler Building, een van de mooiste gebouwen van New York. Niet zo gek dus dat je vanaf het dakterras van het hotel een geweldig uitzicht hebt over de skyline van de Big Apple!

Stedentrip New York

Vanuit dit fijne adresje kun jij te voet heel veel bezienswaardigheden verkennen. Wat dacht je van een wandeling door Central Park, een flinke shopsessie op Fifth Avenue of een bezoekje aan het MET of het MoMa. Even genoeg gelopen? Het metronetwerk van New York brengt je snel en goedkoop naar de leukste wijken van New York. Steek bijvoorbeeld de East River over naar Brooklyn en struin door de hippe wijken Williamsburgh en DUMBO. En vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de Hudson Yards Vessel, de nieuwste highlight van New York.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal