Waaaaaaaaaaaaaaauwwwwwwwwwwwww, ik heb net op de website van Kras een super goede deal gevonden! Zij bieden een fantastische 15-daagse rondreis in Thailand aan voor maar €1079! Dat is inclusief vluchten met Eva Air, verblijf, vervoer en een gids!

Tijdens deze schitterende rondreis wordt je langs de mooiste hoogtepunten van Noord-Thailand gebracht, zodat jij het land binnen 2 weken super goed zal leren kennen. De rondreis begint met een stadsbezoek aan het geweldige Bangkok waarvandaan je met een lokale trein reist naar de fishermans’s port of Mahachai. Hier bezoeken je de vismarkt! Ik verklap niet alle details van de reis, het gehele programma kan je vinden op de website van Kras. Wat ik wel kan verklappen is dat je de laatste paar dagen heerlijk kan nagenieten aan de witte zandstranden van Cha-Am, waar je je uitstekend zal vermaken!

Tijdens de rondreis verblijf je in verschillende 3 en 4 sterren hotels inclusief ontbijt en alle transfers en een boottocht over de Mekong rivier zijn inbegrepen!

Vertrekken doe je op zaterdag 28 maart vanuit Amsterdam met Eva Air richting Bangkok. Na aankomst in Bangkok staat de comfortabele touringcar klaar voor de transfer naar het eerste hotel!

Boek snel, want voordat je het weet gaan andere mensen aan de haal met deze deal!

Asia_Thailand_Sukhothai_001

Boek hier deze fantastische rondreis! Bekijk hier meer deals!

dddd

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)