Ik kwam een aantal comments en posts tegen van mensen die vroegen of ik niet eens een mooie citytrip kon vinden met het liefst een 5 sterren hotel. Nou, dat kan ik natuurlijk wel en ik heb dan ook een heerlijke citytrip voor je gevonden naar een stad vol met: Cultuur, Historie en lekker weer: Thessaloniki. Misschien staat Thessaloniki niet direct op je lijstje van steden maar dat is juist waarom het zo leuk is. Terwijl je buren voor de 10 x keer naar Parijs gaan, ga jij naar een nieuwe stad die je echt lekker kunt ontdekken.

Boeken doe je bij Expedia en vertrekken doe je op 15 mei vanuit Düsseldorf Weeze. (Net over de grens bij Nijmegen) En na je vlucht met Ryanair raad ik je aan per taxi naar het hotel te gaan. Je slaapt hier in het 5 sterren en met 80% aanbevelingsscore Porto Palace Hotel. Het hotel is midden in het centrum van de stad gelegen en bied je naast gratis wifi ook een gratis shuttle service aan vanuit het hotel naar een grote shopping mall.

In totaal duurt deze citytrip 5 dagen en inclusief vluchten en verblijf in een top 5 sterren hotel is het bedrag van €198 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) een super goede deal!

Artikelbild_Thessaloniki

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Thessaloniki 5 sterren deal mei

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)