Gisteravond nog op het Songfestival, maar in juni alweer op de bühne in Nederland: Ilse de Lange en Waylon! Op de langste dag van het jaar – zaterdag 21 juni – komen zij nog eenmaal samen als The Common Linnets en geven zij een spetterend optreden weg op de allereerste editie van Tuckerville in het stadion van FC Twente. Bovendien worden zij bijgestaan door niemand minder dan De Dijk, Daniel Lohues én Tim Knol! Een historisch moment voor onze eigen ‘Tukkers’, maar ook zeker voor de rest van Nederland. Beleef het nu en koop je tickets!

Tuckerville, een uniek festival dat je absoluut niet mag missen. De allereerste editie van dit singer/songwriterfestival zal met The Common Linnets – Ilse de Lange en Waylon komen nog eenmaal samen – als hoofdact hoe dan ook gaan vlammen! Speciale gasten zijn verder De Dijk, Daniel Lohues en Tim Knol.

tukkerville

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar deze deal

common linnets

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)