Ik heb zojuist een geweldige deal gevonden op de website van Arke! Je kan nu al 8 dagen naar Marmaris, Turkije voor maar €189! Het mooie is: Deze deal is beschikbaar op basis van een reis voor 2 personen, maar ook voor 2 personen met 1 of 2 kinderen! 

Vertrekken doe je op woensdag 2 juli vanuit Amsterdam. Arkefly vliegt je vervolgens naar Dalaman, waarvandaan je per transfer naar het 3-sterren en met een 7.0 beoordeelde Club Dena hotel wordt gebracht. Dit hotel beschikt o.a. over een bar, 2 restaurants, meerdere zwembaden en een zonneterras! Daarnaast ligt het hotel naast het strand en dichtbij het centrum van Marmaris. Verblijven doe je op basis van logies.

Een aanbieding als dit zal je niet snel meer krijgen! Pak nu je kans en boek deze deal! Beschikbaarheid is beperkt! Kan je niet op deze data? Kijk eens naar eind juni. Hier is het iets duurder, maar alsnog keihard in de aanbieding.

Let op: Je moet de luchthaven aanpassen van Bodrum naar Dalaman, anders krijg je de aanbieding niet te zien.

Artikelbild_Türkei_Alanya_Kueste_3

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Marmaris 3

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)