Iedereen met een beetje reiservaring kent het wel: haasten om op vakantie te gaan. Dat is uiteraard niet waar vakantie voor bedoeld is. Tot rust komen, daar gaat het om. Tijd om het dit jaar anders te doen. En in plaats van vele euro’s neer te leggen voor een parkeerplaats, kun je bij het Novotel Amsterdam Airport de auto maximaal 21 dagen gratis parkeren. Als je je afvraagt hoe je dan bij het vliegveld of weer terug naar het hotel moet geraken, geen zorgen, want de shuttleservice staat 20 uur per dag klaar om te zorgen dat je ruim op tijd voor je vlucht bent.

Het met een 7.9 beoordeelde, 4-sterren hotel Novotel Amsterdam Airport ligt aan de rand van Badhoevedorp, te midden van het schilderachtige polderlandschap. Het hotel is ideaal om je in alle rust voor te bereiden op een welverdiende vakantie. Pak nog even wat wellness mee in de sauna of de jacuzzi. Een schepje erbovenop doen kan ook, want tegen een vergoeding kun je een ontspannende massagebehandeling nemen. Dat is pas relaxed op reis gaan! Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Naast spetteren in het verwarmde binnenbad kunnen ze al hun energie kwijt in de speelhoek met boekjes, spelletjes en zelfs een XBOX 360. In het restaurant ‘De Wintertuin’ kan je met het hele gezin genieten van heerlijk verse seizoensgerechten. Extra vroege vlucht? Geen probleem, want de écht vroege vogels kunnen ook dan in het restaurant nog even een ontbijtje scoren!

Aankomen kan tot eind december. Boek snel, want deze aanbieding is alleen vandaag geldig! 

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Schiphol

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)