slechts € 316,-

Toe aan wat quality time? Wat dacht je van een vakantie naar de Algarve om een weekje te ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Betaal slechts €316 en verblijf in een prachtig 5* resort vlak aan het strand. Je hebt je eigen villa mét privé zwembad. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details en boek deze prachtige reis!

Vidamar Resort Algarve 5*

Vidamar Resort Algarve

Wat een prachtige ligging heeft dit 5* hotel: vlakbij het strand, midden in een natuurgebied, naast een uitgestrekt golfterrein en vlakbij het mooi kuststadje Albufeira. Dit hotel is gebouwd om haar gasten een fantastische luxe vakantie te bezorgen. Je verblijft hier in een prachtige vakantievilla met privé zwembad, hoe fantastisch is dat!

Algarve vakantie

Vakantie Algarve

Je hotel herbergt ook een ‘Spa & Health Club’ waar je gerust een hele dag kan doorbrengen. Je kunt hier lekker ontspannen dankzij het zwembad, sauna, stoombad, bubbelbad, binnenzwembad, en de talrijke spa behandelingen. Maar natuurlijk reis je niet naar de Algarve voor hele dagen wellness. De kust van Portugal nodigt uit om ontdekt te worden. De kustlijn van de Algarve is een van de mooiste in Europa met indrukwekkende rotsformaties en uitgestrekte zandstranden, afgewisseld met gezellige, pittoreske kuststadjes waar je lekker kan eten en drinken of leuke winkeltjes kan ontdekken.

Algarve vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal