Uniek: slapen in een chocolade cottage

Dit vakantiehuisje is gemaakt van 1,5 ton chocolade!

P.p. vanaf € 50,-

Ben je gek op chocolade en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan is deze overnachting in een chocoladehuis in Frankrijk echt iets voor jou! Via Booking.com kun je binnenkort een nachtje doorbrengen in een vakantiehuis dat volledig uit chocolade bestaat. Let op: dit unieke chocoladehotel is alleen te boeken op 19 en 26 september vanaf 10 uur ’s ochtends. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Chocoladecottage

Slapen in een huis van chocolade!

Chocaholics, opgelet! Je kunt nu overnachten in een chocolate cottage gemaakt van maar liefst 1500 kilo aan chocolade. Van de muren tot het dak tot de meubels, alles in dit te schattige vakantiehuisje is gemaakt van chocolade. De 18 vierkante meter grote chocoladecottage is ontworpen door chocolatier Jean-Luc Decluzeau en staat in de omgeving van Parijs. De gelukkigen die in dit unieke hotel mogen overnachten, worden ook nog eens verwend met een heerlijk ontbijt, diner én een workshop van de chocolatier. Oh er is wel één regel: je mag het huis niet opeten 😉

Chocoladecottage

Exclusieve overnachting in Frankrijk

Denk je nu: ja, dit wil ik!? Zorg dan dat je morgenochtend, 19 september om 10.00 uur, klaar zit om deze chocoladecottage te boeken. Booking.com stelt slechts een heel beperkt aantal nachten beschikbaar, dus je moet snel zijn én een beetje geluk hebben. Grijp je morgen naast deze chocolade droom? Probeer het dan op 26 september nog eens wanneer er opnieuw een overnachting in de verkoop gaat.

Chocoladecottage

screenshot van de deal

Screenshot