Griekenland vakantie naar Chalkidiki

Inclusief modern vier sterren boetiekhotel met ontbijt en vluchten uit Zaventem

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Mirabilia Boutique Hotel
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 174,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3Dchalkidiki%26affid%3DMirabiliaBoutiqueHotelJuni18%26produit%3D249853" text="Hier boeken"]

Het hoeft niet altijd Kos of Rhodos te zijn! Ik heb een leuke deal gevonden naar het mooie Griekse schiereiland Chalkidiki. Je verblijft in een leuk en nieuw vier sterren boetiekhotel vlakbij het strand. Perfect gelegen om de regio te verkennen, een huurauto kan je trouwens optioneel bijboeken! Bekijk hier de mogelijke reisdata.

Voyage Prive Chalkidiki Strand

Vakantie Chalkidiki

Buiten een tong-twister is Chalkidiki een prachtige Griekse regio om te bezoeken! Je hoeft helemaal niet naar de Griekse eilanden te gaan om gouden zandstranden, een azuurblauwe zee, schitterende temperaturen en Griekse, historische sites te bezoeken. Je kan evengoed op vakantie gaan naar dit schiereiland bezoeken! Hier vind je het allemaal! Om nog maar van het lekkere eten te zwijgen, telkens ik naar Griekenland ben geweest kom ik een paar kilo zwaarder terug, het is mijn zwakke plek! Oh!  Bezoek zeker ook de indrukwekkende Petralona grotten, zeker de moeite waard!

Voyage Prive Chalkidiki

Mirabilia Boutique Hotel

Dit moderne, jonge boetiekhotel is een pareltje. Het moderne, gezellige interieur is een leuke afwisseling met het meestal klassieke Mediterraanse interieur van andere Griekse hotels. Bij aankomst wordt je meteen verwelkomd met een ferme dosis Griekse vriendelijkheid en een gratis drankje. Altijd aangenaam na een lange reis. Je hebt misschien nog tijd voor een plons in de zee? Het strand van Kalithea ligt immers vlakbij! Je verblijft in een Junior Suite met zeezicht en in bepaalde periodes ontvang je zelfs Nog niet veel reizigers lieten op Tripadvisor een review achter maar voorlopig heeft het hotel een uitstekende beoordeling van 5 sterren.

Mirabilia Boutique Hotel Chalkidiki

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive