Onthaasten op het mythische Kreta

Maar €224, inclusief hotel met uitstekende Tripadvisor-score, ontbijt, vluchten en transfers!

  • Hotel Evelin Appartments
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 16.05.18 tot 23.05.18 Rethymnon
P.p. vanaf € 224,-

Op zoek naar een rustige vakantie op het zonovergoten Kreta? Ondanks de populariteit van het eiland, kan je de grote toeristenmassa’s vermijden dankzij deze deal. Je verblijft in een gezellig hotelletje met een uitstekende Tripadvisor-rating, dichtbij het dorpje Platanes en de prachtige Venetiaanse kuststad Rethymnon. Het strand? Dat ligt op amper 500 meter van het hotel op jou te wachten. Benieuwd naar meer details? Bekijk hier de deal.

Kreta, Griekenland

Vakantie Kreta

Zoals ik al zei, verblijf je dicht bij het stadje Rethymnon, een van mijn favoriete plekjes op Kreta. Het oude Venetiaanse centrum is een van de best bewaarde op het eiland. De oude, vergeelde gebouwen maken het een romantische plek. Slenter door de smalle straatjes of langs de haven en je komt lekker tot rust. Je hoeft geen architectuurliefhebber te zijn om je te verwonderen aan de smeltkroes van culturen: je vindt er orthodoxe kerkjes, moskeeën, Venetiaanse handelshuizen en Griekse ruïnes. Voor meer informatie over Kreta, nodig ik je graag uit om mijn artikel met tips voor Kreta te lezen.

Tuin hotel Evelin, Kreta

Evelin Apartments

Verblijven doe je in het moderne, ideaal gelegen, hotel Evelin Apartements. Je logeert er in een studio aan het zwembad. Praktisch hier is dat je studio een kitchenette bevat en dat je inkopen kan doen in een supermarkt tegenover het hotel. Heb je geen huurwagen, geen nood, er is een busstop aan het hotel die je heel het eiland doet ontdekken. En wanneer je zin hebt in een dagje lekker niks doen, kan je je terugtrekken op de groene zonneweide naast het verkoelende zwembad. Last but not least, Evelin Appartements krijgt een uitzonderlijk goede score op Tripadvisor van maar liefst 4,5 op 5 sterren! Overtuigd? Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Kamer hotel Evelin, Kreta

 

screenshot van de deal

Screenshot Sunweb