Luxe droomreis naar het Mexicaanse paradijs

All-inclusive verblijf in luxe hotel***** met vluchten & transfers inclusief

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Hotel Royalton Riviera Cancun
  • Sterren
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 1294,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DCancun%26affid%3DHotelRoyaltonRivieraCancunJanuari19%26produit%3D279312" text="Hier boeken"]

Kom jij ook genieten van ultieme rust aan het strand van Cancun? Met deze mooie aanbieding verblijf je in een geweldig hotel***** op basis van all-inclusive in een Luxury Junior Suite Ocean View van 56 m²! Hier ga je genieten van de zon, het strand, de spa en de Mexicaanse cultuur. Alle verdere informatie over deze droomreis vind je hier.

Cancun vakantie

Strandvakantie Cancun

Beeld je eens in: zee, strand en dan jouw resort met een prachtig zwembad… Dat is precies hoe deze vakantie eruitziet! Jouw prachtige, luxe resort staat pal aan het strand en de zee, zodat je keer op keer kunt kiezen voor een zoet- of zoutwaterbad. In de omgeving vind je natuurlijk de stad Cancun, waar je heerlijk kunt uitgaan. Ook is deze regio, schiereiland Yucatan, beroemd om de prachtige ruïnes uit het Maya-tijdperk en de mysterieuze grottenstelsels (Cenotes). Maak je all-inclusive avontuur af met een interessante trip en leer de cultuur en natuur van dit wonderlijke gebied beter kennen.

Mexico vakantie

Hotel Royalton Riviera Cancun*****

Je weet pas wat luxe is als je in dit fastastische resort***** bent geweest. Hier geniet je van de all-inclusiveformule, het prachtige strand, het fastastische zwembad en de overdadige spa. In jouw Luxury Junior Suite Ocean View van 56 m² wordt het genieten wel heel erg gemakkelijk. Het resort beschikt over 9 restaurants en 13 bars met uiteenlopende menukaarten, zodat je kunt eten waar je op het moment echt zin in hebt. Dit fantastische resort krijgt natuurlijk ook een fantastische beoordeling van 8.8 uit de 10.

Cancun vakantie

screenshot van de deal

Cancun vakantie