Hey nieuwsgierige vakantievierders! Wil jij iets anders proberen en naar een opkomende toeristische bestemming gaan? Dan heb ik hier de juiste deal voor je!! Lets go to Warschau! Voor 03 of 4 dagen kan jij lekker in deze kleurrijke stad lopen wat een mix heeft van modern en historisch, dus zeker de moeite waard om het even te bezoeken toch? 😀

Je kan kiezen uit verschillende vertrekperiodes en je vliegt vanuit Eindhoven naar Warschau met een willekeurige vliegvaartmaatschappij. Wil jij voor 03 dagen weg, dan kan je kiezen tussen 17 juni tot en met 16 december 2015 en voor 04 dagen tussen 21 juni tot en met 13 december 2015. Daarnaast verblijf je in Oxygen Residence Apartments, een heerlijke 4-sterren appartementen complex! Dit complex heeft een perfecte ligging en de tramhalte is ook lekker dichtbij om Warschau te verkennen!

Snel boeken en ontdek Warschau!

Europe_Poland_Warschau_002

Klik hier om te boeken! Klik hier voor meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi  

Knipsel warschau

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)