Hier wil je naartoe: sprookjesachtig Santorini!

Inclusief vluchten en verblijf in luxe 4* boetiek hotel met wellness en spa!

  • Hotel Notos Therme & Spa
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie met zeezicht
P.p. vanaf € 489,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3Dsantorini%26affid%3Dnotosthermespamei2019%26produit%3D273854" text="Hier boeken"]

Haal die bucketlist maar uit de kast want Santorini in Griekenland wacht op je! Vink deze droombestemming af nadat je weer terug bent in de realiteit. Want zeg nou zelf, Santorini lijkt wel een droom! Begin maar alvast met wegdromen terwijl je de deal hier bekijkt.

Zonsondergang Oia

Santorini

Deze vakantie naar Griekenland brengt je naar het adembenemende Santorini! Santorini is wereldbekend vanwege het fantastische uitzicht op de vele witte huisjes. Je moet natuurlijk helemaal niks, maar een van de mooiste zonsondergangen ter wereld is iets dat je niet wilt missen en laat Santorini nou net die plek zijn waar dit het beste kan! Zonsopgang is trouwens ook zeker een aanrader, hier moet je echter wel vroeg je bed voor uit! Buiten het beroemde uitzicht, heeft het eiland ook veel meer te bieden! Lees hier verder meer over in mijn Santorini tips!

Notos Therme & Spa 4*

Met deze prachtige aanbieding ga je niet alleen naar een van de mooiste plekken in Europa, maar je verblijft ook nog eens in een pareltje van een accommodatie! Het Notos Therme & Spa is gelegen in Vlychada en binnen een paar stappen sta jij op een prachtig vulkanisch zwart zandstrand. Je slaapt in een super ruime Junior Sea View Suite waarbij je, de naam zegt het al, een fenomenaal uitzicht hebt op zee. Als dat niet fijn wakker worden is?! Het hotel krijgt een uitstekende beoordeling op Tripadvisor met een 4.5 van de 5 punten met zelfs een Certificaat van uitmuntendheid!

Oia Santorini Griekenland

screenshot van de deal

Screenshot van de deal