Heerlijk plonzen in het subtropisch zwembad, de beest uithangen in de indoorspeeltuin én nieuwe vriendjes maken bij de Koos Kids Club. Op het fantastische Vakantiepark Hunzedal valt van álles te beleven! Om over het eten nog maar te zwijgen, want wanneer je kunt aanschuiven in het pannenkoekenrestaurant, een lekker pizzaatje kunt eten in de pizzeria óf je favoriete snack kunt halen in de snackbar, gaat het genieten pas écht beginnen!

Welk seizoen het ook is, op Vakantiepark Hunzedal hoef je je nooit te vervelen! De omgeving van het Drentse Borger is natuurrijk en mooi, maar ook in de directe omgeving van het chalet of de cottage kun je plezier maken in de buitenlucht. Ga bijvoorbeeld een potje voetballen op het grasveld, speel een balletje over met je kids of ga de strijd met elkaar aan tijdens een spelletje midgetgolf. Dit doe je uiteraard in alle rust, enkel het geluid van kwetterende vogels en spelende kinderen is wat de stilte doorbreekt. Ook kun je een duik nemen in het subtropisch zwembad met buitenbad en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de Adventurehal (tegen betaling)!

Op de website van Travelbird boek je nu al een midweek in dit geweldige park voor maar €59! Kijk snel op de website voor alle informatie maar wacht niet te lang met boeken want dat kun je namelijk alleen nog vandaag!

Artikelbild_Sonstiges_Familien_Family

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

vakantiepark

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)