3-daagse verassingsstedentrip!

Inclusief vlucht vanaf Nederland en 3* hotel

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Boekingskosten Geen
  • Vertrek in het weekend toeslag €30
  • Vanaf een luchthaven in Nederland
  • Blijf online Gratis WiFi
P.p. vanaf € 95,-

Het is weer stedentrip seizoen! Heel veel mensen zoeken in de winter en het voorjaar een leuke stad in Europa op om er even tussenuit te gaan. Lijkt dit jou ook wel wat? Dan is deze 3-daagse verrassingsstedentrip echt iets voor jou! Voor maar €95 krijg je een retourvlucht vanaf een luchthaven in Nederland en twee nachten in een 3* hotel. Waar je naartoe gaat blijft nog even geheim. In totaal zijn er meer dan 100 mogelijke bestemmingen!

Verassingsstedentrip van Hema, hoe werkt het?

Zodra je een voucher hebt gekocht voor een verrassingsstedentrip dien je een reservering te maken. Vertrek je graag op donderdag, vrijdag of zaterdag? Dan betaal je een toeslag van €30 per persoon. Nog steeds geen geld natuurlijk! Een week na de reservering wordt je bestemming bekend gemaakt en ontvang je een boekingsbevestiging met alle informatie voor je stedentrip. Ga je naar Milaan, Barcelona of misschien wel naar Stockholm? Nog even geduld, je hoort het snel genoeg! Je vertrekperiode moet liggen tussen nu en 31 maart 2020. Het prettige aan deze verrassingsstedentrip is dat de CO2 uitstoot van jouw vluchten worden gecompenseerd. Je beperkt hiermee dus de schade voor het milleu. Wanneer ga jij er een paar dagen heerlijk tussenuit?

screenshot van de deal

verrassingsstedentrip