De sensatie van het rijden in een Lamborghini is niet alleen meer voor de rijken der aarde weggelegd. Integendeel, want SuperCar Experience maakt het voor iedereen mogelijk om je eigen supercardroom uit te laten komen. Met een fantastisch arrangement kun je proeven van het rijden in een echte onvervalste supercar. We hebben gekozen voor een echt Italiaans raspaard. Eentje die gelukkig nog te temmen is, en wel door jou. Zelf achter het stuur van een Lamborghini Gallardo Spyder, zelf het gaspedaal indrukken en zelf de kracht voelen van 520 pk en dat allemaal door de sleutel zelf om te draaien en die fantastische V10 te starten…

Met 7 locaties in Nederland is er altijd dicht bij huis de mogelijkheid om een ritje te maken in deze geweldige auto! Perfect als cadeau of gewoon leuk voor jezelf! Boeken doe je op de website van Travelbird dus kijk snel!

lambo

 

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

lambo2

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)