Jaaaaa! Ik heb weer een heerlijke vakantie gevonden naar Curaçao! Ik wil lekker ver weg op vakantie voor 09 dagen waar altijd het zonnetje schijnt 😀 Daar word ik blij van! Ook zijn er genoeg dingen te doen in Curaçao zoals duiken, snorkelen en ’s avonds stappen, dus deze deal die ik heb gevonden is ideaal!!

Je vliegt 27 juni of 28 juni 2015 van Amsterdam naar Curaçao met Arkefly en word daarna gebracht naar jouw verblijf: Appartementen & Bungalows Chogogo Resort! Dit is een 3.5-sterren accommodatie en heeft een 8.5 als beoordeling, dus dit is zeker een mooie verblijf! Je kan eventueel nog een auto huren om rond het eiland te reizen 🙂 Dit appartementen & bungalow complex ligt heel dichtbij het Jan Thiel Beach en het heeft 2 mooie buitenzwembaden. Daarnaast kan je lekker lopen naar een supermarkt of als je lui bent om te koken: lekker dineren in een restaurant!

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Caribbean_Curaçao_001

Klik hier om te boeken! Klik hier om meer deals te zien!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi  

Knipsel jan thiel baai

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)