Adventskalender 2023

Onze Adventskalender is terug – deze keer in de Holidayguru app

Beste globetrotters,

in 2023 vindt onze legendarische Holidayguru adventskalender plaats in onze Holidayguru app! Zorg ervoor dat je onze app hebt gedownload of geüpdatet. Het is ook belangrijk voor je deelname dat je een actieve Holidayguru gebruikersaccount hebt. Maak je geen zorgen, deze kan in een paar klikken worden aangemaakt. Voer je naam en een geldig e-mailadres in en kies een veilig wachtwoord – en je bent een stap dichter bij het winnen.

Download de nieuwe Holidayguru app

appstoreBadge
googleBadge

De beste deals in de Holidayguru App

Holidayguru zoekt elke dag naar de beste vakantiedeals – van goedkope vluchten naar New York tot luxe en betaalbare zonvakanties naar Spanje en Griekenland. Wij delen onze beste vakantiedeals elke dag op de website én in mijn vernieuwde app. De gratis app is beschikbaar voor zowel iOS als Google Android en is nu beter en sneller dan ooit. Download de app nu en blijf altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen. Let op: wijzig de landvoorkeuren na het downloaden of updaten van de app naar Nederland.

De voordelen van de Holidayguru app

  • Perfect voor iedereen die graag reist maar niet te veel wil betalen voor een vakantie.
  • De beste vakantie aanbiedingen van het internet in 1 app. Holidayguru zoekt en vergelijkt reizen, uitjes en weekendjes weg bij alle bekende reisaanbieders. Eenvoudig sorteren op last minute, zonvakantie, verre reizen en meer.
  • Vind de perfecte aanbieding met de zoekfunctie.
  • Bewaar je favoriete deals. Wacht echter niet te lang, de prijzen kunnen snel veranderen!
  • Boek je reis direct bij de reisorganisatie die de vakantie aanbiedt.