Holidayguru-app

Holidayguru op je telefoon- gratis en altijd dichtbij

Of het nu gaat om een strandvakantie, korte stedentrip, verre reis, all inclusive vakantie of een rondreis: Holidayguru is de perfecte metgezel op weg naar jouw volgende droomvakantie! Dankzij de praktische reisapp zijn de beste reisaanbiedingen slechts een paar klikken verwijderd. Download nu de Holidayguru-app via de App Store of de Google Play Store.

Download de Holidayguru-app

appstoreBadge
googleBadge

De beste deals in de Holidayguru App

Holidayguru zoekt elke dag naar de beste vakantiedeals – van goedkope vluchten naar New York tot luxe en betaalbare zonvakanties naar Spanje en Griekenland. Wij delen onze beste vakantiedeals elke dag op de website én in de vernieuwde app. De gratis app is beschikbaar voor zowel iOS als Google Android en is nu beter en sneller dan ooit. Download de app nu en blijf altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen. Let op: wijzig de landvoorkeuren na het downloaden of updaten van de app naar Nederland.

De voordelen van de Holidayguru app

  • Perfect voor iedereen die graag reist maar niet te veel wil betalen voor een vakantie.
  • De beste vakantie aanbiedingen van het internet in één app. Holidayguru zoekt en vergelijkt reizen, uitjes en weekendjes weg bij alle bekende reisaanbieders. Eenvoudig sorteren op last minute, zonvakantie, verre reizen en meer.
  • Vind de perfecte aanbieding met de zoekfunctie.
  • Bewaar je favoriete deals. Wacht echter niet te lang, de prijzen kunnen snel veranderen!
  • Boek je reis direct bij de reisorganisatie die de vakantie aanbiedt.