app

App

banner_de

Download mijn app en mis nooit meer een deal!

Dagelijks plaats ik, de Holidayguru, de beste vakantie deals van over de hele wereld op mijn blog. Of je nou op zoek bent naar een strandvakantie in Mallorca of een stedentrip in Londen – de beste deals vind jij op Holidayguru.nl. Voorheen plaatste ik alle deals op mijn blog, maar met deze geweldige app is het nu nog makkelijker om direct op de hoogte te worden gehouden van de scherpste deals.
Net als mijn blog is de app geheel gratis. Geen abonnementskosten of verplichte in-app aankopen. En om iedereen blij te maken: de app is beschikbaar voor zowel Apple iOS als Google Android.!

Dit zijn de details wat betreft wat de Holidayguru app jou te bieden heeft

De Holidayguru.nl app geeft jou toegang tot de meest actuele deals die online gaan op mijn blog. Verder profiteer je van de volgende eigenschappen die dit kleine programmaatje op je mobiel bezit:

download
appstoreBadge
googleBadge

APP overzicht

Naam:
Holidayguru.nl App
Bestuuringssysteem:
iOS // Android
Grootte:
15 MB // 8 MB
Prijs:
GRATIS
Toegevoegd:
03.09.2013
Update:
18.03.2015
Categorie:
Reizen
Versie:
2.0
Taal:
Nederlands
Downloads:
736 000

Ik wil dat de Holidayguru app voor jou onmisbaar wordt

Net als met mijn blog wil ik je het beste bieden in de wereld van reisapps. Ik zou het dan ook super leuk vinden om jouw mening te horen zodat ik mijn app nog beter kan maken. Download de app, vind jouw droomdeals en geniet – Ik zeg altijd: “Ik Zoek, Jij Geniet!”