De bruisende stad Londen is zo’n geweldige bestemming en gelukkig heb ik dan ook een goede deal gevonden! 3 dagen Londen inclusief vlucht en verblijf vanaf €149!

Londen is calling! Big Ben, Hyde Park, Tower of Londen, dat zijn allemaal bezienswaardigheden die je wel weer eens met je eigen ogen wilt bekijken, niet? Dan is deze reis uitstekend voor jou! Je kunt de highlights van deze levendige stad natuurlijk afwisselen met een dagje shoppen en vergeet ook zeker niet een kenmerkende fish&chips te eten! Hmm, mag ik al weg?

Je wordt op basis van beschikbaarheid ondergebracht in een van de volgende hotels: Holiday Inn Express London-Wimbledon-South, Best Western Palm Hotel, Hotel St. Georgio of het Best Western Burns Hotel. Alle hotels krijgen een goede beoordeling op Tripadvisor. Alle hotels krijgen 3,5 van de 5 sterren.

Om deze reis voor de prijs van €149 te boeken, vlieg je vanaf Eindhoven Airport.

Wil jij naar het bruisende Londen? Boek dan snel, want deze deal is nog maar beperkt beschikbaar!

Boek de deal! Bekijk deze deal

Londn

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)