Een treinreis geeft een heel andere dimensie aan jouw citytrip. Je ziet meer dan wanneer je in het vliegtuig zit en je geniet meer dan wanneer je achter het stuur zit. Ik vind dat altijd wel lekker om het uitzicht in me op te nemen tijdens zo een treinreis. Laat het nu zo zijn dat ik nu deze leuke deal voor je gevonden heb waarbij je extra veel geld bespaart op een citytrip naar Antwerpen met de NS!

De tweede stad van België, Antwerpen is een magneet voor grote modekeizers, uitgaanskoninginnen, kunstliefhebbers en diamant handelaren. De stad heeft een intrigerende middeleeuws hart met café-gevulde straatjes, hippe mensen en een indrukwekkende kathedraal.  Ervaar de Antwerpse mode, entertainment scene en verrassende architectonische en culturele contrasten op deze citytrip. Bezoek bijvoorbeeld MoMu, het modemuseum met altijd indrukwekkende tentoonstellingen, het Onze Lieve Vrouwe Kathedraal of Museum Platin Maretus. Stappen? Dan heb je genoeg keuze in de straten rondom de Keyserlei om je hart in op te halen.

Op 2 december vertrek je vanuit NS treinstation naar keuze met de NS naar Antwerpen Centraal. Het hotel waar je zal verblijven op basis van logies en ontbijt is het met een 7,5 beoordeelde Century Hotel. Dit hotel ligt midden in het bruisende hart van de stad en is dankzij de ligging tegenover het Centraal Station het ideale hotel voor jou als treinreiziger. De Antwerpse Zoo ligt om de hoek en het hotel is gevestigd nabij de beroemde winkelstraten De Keyserlei en De Meir. Plaats bij uitstek voor een heerlijk en romantisch diner is Restaurant Curnonsky, gespecialiseerd in de populaire natuurkeuken en uitgevoerd in een stijlvolle Grand Hotel Stijl (oeh, Fancy!). Terwijl je eet kan je genieten van het prachtige uitzicht op het imposante Art Nouveau Centraal Station.

Kom je mee? Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Belgium_Antwerp_Guildhouses

Boek nu deze deal! Meer van deze deals...

Screen shot 2014-11-23 at 10.28.05 AM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)