Heb je nog wat vrije dagen over voor de rest van 2015? Dan heb ik een goede deal gevonden om die te besteden! Een 4-daagse citytrip naar Barcelona voor amper €159, inclusief vlucht en verblijf! Dat lijkt haast te mooi om waar te zijn. Je vertrekt op 13 december 2015 vanaf Eindhoven.

Barcelona is dankzij het goede klimaat, de ligging aan zee en de vele (culturele) bezienswaardigheden een stad om je niet snel in te vervelen. Barcelona voelt ook een beetje surreëel. Niet zo gek als je bedenkt dat Salvador Dalí hier tijd heeft doorgebracht en de Spaans Catalaanse architect Antoni Gaudí verschillende gebouwen in de stad heeft ontworpen. Een bezoek aan Gaudí’s Sagrada Familia voelt alsof je in een sprookjeswereld bent beland, een gevoel dat ook in Park Güell aanwezig is. Nip aan sangria in een cafeetje aan La Rambla terwijl je naar flamboyante straatartiesten kijkt en creëer je eigen feestje door van tapasbar naar tapasbar te gaan.

Barcelona skyline, Spain

Boek hier de citytrip Meer van dit soort deals

16-11Barcelona

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi  

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)