Iedereen gaat altijd naar Dubai maar wat dat jij van Abu Dhabi? Ik ben er inmiddels al heel erg vaak geweest en Abu Dhabi is de perfecte bestemming om even helemaal te relaxen en te genieten van heerlijke winterzon! Komt er nog bij de in november de grootste shoppingmall van Abu Dhabi zal worden geopend (Yas Island Mall) en daarmee is het ook een geweldige shopping bestemming! Ik heb dan ook op de website van Expedia een geweldige deal gevonden en met beperkte beschikaarheid zou ik niet lang wachten om deze deal te boeken!

Vertrekken doe je op 15 oktober vanuit Dusseldorf vlieg je dan met Etihad naar Abu Dhabi. Na aankomst raad ik je aan gewoon een taxi te nemen naar je hotel. Je slaapt hier in het 3 sterren en met 92% beoordeeld Centro Yas Island by Rotana. Een mooi, goed en modern hotel gelegen op het kunstmatige eiland. (Hier heb je ook o.a. Ferrari world en andere attracties) Je slaapt in een premium kamer en is gewoon perfect om lekker te relaxen en te ontspannen. En met Dubai op maar 1,5 uur rijden afstand kun je ook super makkelijk een dagje Dubai doen om daar alle highlights te verkennen.

Let op: in het begin is de prijs ietjes hoger maar als je op de heenvlucht de late avond vlucht neemt zakt de prijs!

Skyscrapers in Abu Dhabi at dusk, United Arab Emirates

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

abu Dhabi yas

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)