Denk je met plezier terug aan je zomervakantie? Ook dat gevoel dat je het liefst terug wilt gaan? Ik snap dat je misschien niet genoeg vakantiedagen meer hebt maar waarom niet lekker voor een lang weekend weg? Wat dacht je van Portugal? Ik heb op de website van Sunweb een geweldig aanbieding gevonden voor een lang weekend: zon, zee & strand.

Vertrekken doe je op 26 september vanuit Amsterdam voor je 4 daagse Algarve weekendtrip. Je vertrekt vanuit Groningen en vliegt terug naar Amsterdam… dus het beste kun je gewoon met de NS naar de luchthaven gaan. Na aankomst per Transavia verblijf je in het 3 sterren Villa Pedro appartement was gelegen is in Albufeira. Lekker dicht bij het strand en bij de oude binnenstad! Perfect dus voor je weekendje weg en dat voor maar €179 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_Algarve_Bucht

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

albfeira sunweb

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)