Alicante is een geweldige citytrip bestemming. Heerlijke temperaturen, geweldige cultuur, historie en heerlijk eten .. wat wil je nog meer? Ik heb zojuist een geweldige 3 daagse citytrip gevonden op de website van Expedia. Je hebt hier een citytrip inclusief vluchten en een top 4 sterren hotel voor maar 104 per persoon.

Vertrekken doe je in dit voorbeeld op 12 mei vanuit Maastricht met Ryanair naar Alicante. Na aankomst raad ik je aan een taxi te nemen naar je 4 sterren en met 92% beoordeeld aparthotel: Alicante Hills. Waar je zult overnachten in een standaard 1 slaapkamer appartement met gratis wifi.  Het hotel is rustig gelegen en voor 8 euro ben je met de taxi vanuit het hotel middel in het centrum van Alicante.

Ben je op zoek naar een lekkere citytrip op een bestemming met geweldige temperaturen?(Het is gemiddeld 23 graden) Dan ist dit de citytrip voor jou. Het aantal plekken is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_Spanien_Costa_Brava_Strand

Hier ga je naar deze Alicante deal
Bekijk deze deal

alicante

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)