Alicante is een geweldige citytrip bestemming. Geweldige cultuur, historie en heerlijk eten. Ook is de gemiddelde temperatuur in januari met 16 graden gegarandeerd hoger dan in ons koude kikkerlandje.

Via Expedia heb ik deze deal voor je gevonden. Je vertrekt op zaterdag 17 januari met Ryanair vanaf Eindhoven en land 2,5 uur later op Alicante, Spanje. Hier kies je voor het openbaar vervoer of een taxi naar het 3-sterren Best Western Hotel Albahia. Dit met een 8.0 beoordeeld hotel is voorzien van een restaurant, poolbar en een bar/lounge. Daarnaast ligt dit hotel vlak bij het strand in het centrum van de stad en is het heel eenvoudig om te genieten van deze stad zonder teveel hoeven te reizen.

Ben je op zoek naar een leuke citytrip op een bestemming met geweldige temperaturen in januari? Dan is dit de citytrip voor jou!

Het aantal plekken is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Artikelbild_Alicante_Stadt_Abends

Alicante in januari Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-28 at 2.19.28 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)