Tijdens dit arrangement verblijf je in een wel heel bijzondere buurt. Een karakteristieke havenbuurt in het Noorden van Antwerpen waar de rijke geschiedenis wordt omgevormd tot een bruisende stadswijk aan het water. Het arrangement inclusief ontbijt, welkomstdrankje, stadsplan en late check out in een comfortabel driesterrenhotel biedt de ideale uitvalsbasis voor jouw verblijf in Antwerpen!

Hotel
Dit driesterrenhotel ligt tussen de dokken in de hipste buurt van Antwerpen: het Eilandje! Zie de Boerentoren en de Kathedraal schitteren, bewonder het Museum Aan de Stroom dat om de hoek ligt en maak het je vooral comfortabel. In een mum van tijd sta je op de kaaien en van daaruit is het een leuke wandeling langs cafés en winkeltjes richting het centrum. Het Eilandje heeft een enorme diversiteit aan restaurants, cafés, hippe winkels en musea! Zo vind je om de hoek het MAS (Museum Aan de Stroom) dat op de bovenste verdieping een fantastisch uitzicht heeft over de stad en ook nog eens een toprestaurant. Ook niet ver van het hotel is het Red Star Line Museum en kan je naar al die luxueuze boten kijken in de jachthaven.

Aankomst is mogelijk tussen juli en december. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

a_antwerpen

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-04 om 12.31.01

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)