Slenteren door de winkelstraten en over sfeervolle markten, mooie musea bezoeken en heerlijk eten en pintjes drinken. Proef de zomer in Antwerpen! Ontdek deze veelzijdige stad vanuit een comfortabel designhotel in de statige Art Nouveau-wijk Zurenborg, op een steenworp afstand van het station.

Hotel
TRYP Antwerp Hotel ligt in Zurenborg, de statige Art Nouveau-wijk in het zuiden van Antwerpen. Het hotel ligt vlak bij het centraal station, dat omringd wordt door prachtige pleinen met restaurants, cafés en winkels. Hedendaags en verfijnd en met een heel eigen stijl worden in deze bijzondere accommodatie designmeubels, levendige kleuren, speciale verlichting en een luxe afwerking gecombineerd zoals in geen enkel ander hotel in Antwerpen. Elke ochtend geniet je in het restaurant van een uitgebreid ontbijtbuffet. In de Lounge & Bar Plantin worden in een stijlvolle omgeving hapjes en drankje geserveerd.

Aankomst is mogelijk t/m 30 september. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

a_antwerpen

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-25 om 12.23.56

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)