Of je nu houdt van lekker winkelen, rondstruinen op sfeervolle markten, lekker eten, cultuur of prachtige bouwwerken bekijken, in Antwerpen vind je het allemaal! Drink een Belgisch biertje op de Grote Markt en breng een bezoek aan de Antwerpse Zoo! Nu vanaf €29,50 met de keuze aan jou om 2 of 3 dagen te verblijven inclusief overnachting in een goed hotel met ontbijt en late checkout!

Je boekt deze deal op de website van Travelbird met de keuze uit verschillende data om te vertrekken tussen 19 april tot en met 2 oktober 2015. Tijdens je citytrip verblijf je op basis van logies en ontbijt in Hotel Eden Antwerp. Dit met een 7,6 beoordeelde hotel ligt pal in het centrum van Antwerpen! Van de vriendelijke receptionisten ontvang je een stadskaart en op de laatste dag hoef je pas om 13:00 uit te checken!

Beleef jij dit jaar een heerlijke weekendje weg in Antwerpen? Wees dan wel snel met boeken want de beschikbaarheid is beperkt! 

Antwerpen_1

Boek hier je citytrip! Vind hier meer leuke deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Antwerpen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)