Wat doe jij tijdens Hemelvaart? De uitgelezen mogelijkheid om er even tussenuit te gaan voor een lang weekend! Natuurlijk kun je ver weg gaan naar Cuba, Mexico, of ergens in Azië, maar Antwerpen is ook zeker de moeite waard! Antwerpen heeft veel te bieden, maar om je een handje te helpen krijg je bij ontvangst in het hotel een wandelgids en Fashion Map aangereikt alsmede een toegangsbewijs voor een expositie in het Rubenshuis. Maar natuurlijk kun je ook heerlijk slenteren door de straten van Antwerpen en je bij elke hoek laten verrassen!

Je trein vertrekt op 12, 13, of 14 mei 2015 vanaf elk NS station in Nederland met als eindbestemming Antwerpen Centraal. Aangekomen loop je in een mum van tijd naar het naarbijgelegen 3- sterren moderne & trendy Ibis Styles Antwerpen City Center waar je met open armen zal worden ontvangen.

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Europe_Belgium_Antwerpen_002

Antwerpen met Hemelvaart! Meer Stedentrips...

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Screen Shot 2015-04-13 at 12.44.27 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)