Hoewel Griekenland een populaire strandbestemming is, moet je toch echt eens een citytrip naar de hoofdstad Athene gedaan hebben. Met deze superdeal kan je de stad pas écht leren kennen.

Athene maakt sinds de Olympische Spelen van 2004 een ingrijpende periode van stedelijke vernieuwing door. De indrukwekkende Acropolis –bekroond door de iconische Parthenon tempel- reikt boven de stad uit en kijkt uit op de uitgestrekte moderne metropool. Athene is nu een opvallend rijkere, meer verfijnde kosmopolitische stad. Bezoek ook historisch Agora en kom lekker bij, genietend van het overheerlijke Griekse eten in een van de vele restaurants. Er is zoveel keus aan musea en historische bezienswaardigheden maar als je lekker wilt stappen zit je in Athene ook prima: Aegli Garden en Balux Café zijn echte aanraders om een topavond te beleven!

Je zal met Transavia vanuit Amsterdam vertrekken naar Athene op 3 maart. Ik raad je aan van hieruit een taxi te nemen naar het met 93% beoordeelde Acropolis Ami Boutique Hotel, waar je zal verblijven op basis van logies. Dit mooie 3-sterren hotel ligt op loopafstand van verschillende bezienswaardigheden zoals het Nieuw Acropolis Museum en de Tempel van de Olympische Zeus. Op het dakterras kan je genieten van een prachtig uitzicht over Acropolis; kijk nou wat voor een plaatje dat ’s avonds oplevert!!

Ben je er klaar voor?? Boek dan snel want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Greece_Athens_Acropolis_Seaview

Boek nu deze geweldige citytrip! Meer van dit soort deals...

Screen shot_Athene

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)