Ik melde gisteren dat je  vandaag om 1300 uur je de €1 bedden zou kunnen boeken in het Generator Hostel in Barcelona. De hele ochtend tweeten de social media mensen van het hostel al een countdown…. lullig voor hun maar ik heb zojuist van een aardige facebook fan een berichtje gekregen dat de bedden gewoon al boekbaar zijn!

Dus voordat straks de hele wereld om 1300 uur wil gaan boeken kun jij dus nu al voor maar €1 euro je bed in het Generator Hostel in Barcelona boeken!

Ik heb eens gekeken om te kijken wat voor leuke en misschien een beetje extreme citytrips je zou kunnen doen. Zo zou je 11 dagen Barcelona kunnen doen voor maar €81 inclusief vluchten en t hostel. Deze keer een keertje vanuit Groningen. Vertrek van 13 tot 23 April naar Barcelona en dus 10 nachten in het hostel.

Dus ben je op zoek naar een budget deal. Heb je een klein budget dan is dit een geweldige deal voor jou.

Let op: Er zijn ook andere kamer types beschikbaar tegen mooie kortingen dus je maakt het zo duur of goedkoop als je zelf wilt!

view of the center of Barcelona. Spain

Hier ga je naar deze hostel deal
Bekijk deze deal

BCN1 euro hostel deal live

Ryanair Hostel flights

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)