Zou je graag een mooie citytrip naar Barcelona willen doen? Ik kan het je alleen maar aanraden! Ik heb dan zojuist ook via de website van Expedia een geweldige citytrip gevonden: 3 Dagen Barcelona inclusief vluchten en een goed hotel voor maar €132 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je hier op 19 mei vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Reuss waarna je bij aankomst voor 14 de airport bus neemt naar het centrum van de stad. De rit duurt ongeveer een uurtje en geeft je gelijk een mooie indruk van het landschap rondom Barcelona. Je verblijft in het 3 sterren en met 90% beoordeeld: Hotel AB Viladomat. Vanuit hier kun je goed de stad verkennen en een geweldige tijd in Barcelona beleven.

Belangrijk is dat de beschikbaarheid beperkt is en je zult eerst een wat lagere prijs zien en ik raad je aan de vluchttijden iets te wijzigen (voor €6 meer) zodat je het maximale uit je citytrip kunt halen en dus in totaal €132 per persoon betaald.

 Artikelbild_Barcelona_Gaudi_Park

Hier ga je naar deze deal [deal_button_more

Barcelona Reuss 132

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)