Hopelijk weet je inmiddels dat je ook met een klein budget leuke citytrips en vakanties kunt hebben. Zo vroeg ik mezelf vandaag af hoe goedkoop ik een citytrip naar Barcelona zou kunnen maken. Met wat zoeken heb ik zojuist via Expedia een geweldige citytrip naar Barcelona gevonden inclusief vluchten en hotel voor maar €107 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 1 april vanuit Maastricht en je vliegt met Ryanair naar Gerona. Vanuit daar neem je de shuttlebus die je naar Barcelona brengt in ietjes meer dan een uur. Na aankomst stap je lekker in de metro en ga je naar je hotel: BCN Urban Bonavisa een 2 sterren hotel in het centrum van de stad wat met een 3,8 (van 5) word beoordeeld. Een prima hotel voor wanneer je er toch alleen maar slaapt.

Boeken moet je zo snel mogelijk want het aantal plekken is erg beperkt. Ik wens je in iedergeval al veel plezier in Barcelona. Let wel op dat de prijs eerst nog lager is maar als je wilt boeken gaat de prijs om hoog naar de €107

Barcelona

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

barcelona budget

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)