Een aantal dagen geleden poste ik een Barcelona on a budget deal .. voor rond de €107. Nu kan het natuurlijk altijd nog goedkoper en ik heb zojuist de ultieme Barcelona on a Budget deal gevonden!
Lees onderstaand even goed door zodat je begrijpt hoe dit werkt..

Verblijf
Generators hostels is 1 van de bekendste hostelketens ter wereld. Je vind ze overal en zo ook in Barcelona. Generator Hostel Barcelona word morgen 1 jaar oud en om dat te vieren kun je vanaf morgen (18 maart) voor 24 uur lang boeken voor maar €1!! Belangrijk is hier dat je dus kunt boeken van 18 maart 13.00 uur tot 19 maart 13.00 uur voor een verblijf tussen 18 maart 2014 tot 18 maart 2015.

Dus stel je wil voor 4 dagen naar Barcelona dan zou je dus maar €3 betalen (4 dagen/3 overnachtingen.)

BCN Hostel 1 euro

Vluchten
Voor je vluchten kun je natuurlijk kiezen uit airlines zoals: KLM of Transavia maar ook airlines zoals Ryanair of Vueling brengen je naar Barcelona (of een alternatieve luchthaven in de buurt) voor zo weinig als maar €41. Denk er ook aan dat je ook kunt vertrekken van luchthavens zoals: Maastricht, Groningen, Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam dus altijd even kijken.

vluchten gerona skyscanner

Dus stel ik wil 3 dagen naar Barcelona dan zou ik een ticket met Ryanair kunnen boeken van 12 tot 15 mei dan zou me dat €54 kosten vanaf Eindhoven naar Gerona. (En vanuit daar neem ik de shuttle bus naar Barcelona) Dus dan heb ik vluchten en het meest bekende hostel in Barcelona voor maar €57 voor 4 dagen Barcelona!

Artikelbild_Barcelona_Gaudi_Park

Hier kun je vluchten boeken
Bekijk deze deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)