Ben jij al je weekendjes weg aan het plannen voor januari? Dan heb ik hierbij een leuke citytrip: ervaar 4 dagen de schoonheid en cultuur van Barcelona inclusief vlucht en hotel voor maar €99!

Van oorsprong een romeinse stad is Barcelona uitgegroeid tot de op één na grootste stad in Spanje met een inwonersaantal van ruim 1.6 miljoen. Gedurende zijn bezoek aan de stad in 1862 merkte Hans Christian Andersen terecht op dat Barcelona het ‘Parijs van Spanje’ is door zijn culturele centrum dat gekenmerkt word door zijn bijzondere en karakteristieke geschiedenis wat onder andere ten uitdrukking komt in zijn museums en imposante Modernistische en Art Nouveau architectuur. Door deze rijke geschiedenis staan menig gebouw in Barcelona op de UNESCO werelderfgoed lijst.

Je zult verblijven in het met een door bezoekers met een 10(!) beoordeelde Acta Antibes. Dit hotel ligt op enkele minuten lopen van Sagrada Família, Plaza de Toros Monumental (0,3 km), de Arc de Triomf (0,9 km) en het Palau de la Música Catalana. Het hotel beschikt over 24-uurs receptie, meertalig personeel, privé-badkamer, gratis WIFI en elke ochtend word er een ontbijt geserveerd.

Je vertrekt op 16 januari 2015 op de vroege ochtend vanaf Eindhoven waarna je na ongeveer 90 minuten land in Reus, Spanje. Vanaf hier neem je de trein, bus of taxi naar je hotel in Barcelona.

Boek snelt want dit is echt een leuke stad om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Europe_Spain_Barcelona_People

Ondek de cultuur van Barcelona! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-11-17 at 1.12.31 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)